Primio te Gospodin, Kristijane

0
90

E moj Kristijane. ❤️ Sad ti samo mogu reći – počivao u miru. Kasno je za bilo što, kako meni, tako i drugima. Što reći o državi koja mladića s posebnim potrebama strpa u zatvor, odakle izađe u lijesu? Državno odvjetništvo, sudstvo, zatvori? A gdje je ljubav i razumijevanje, prihvaćanje i osiguranje posebnih uvjeta za posebno življenje? Na stranu krivnja mladića koja je neupitna, neupitan je bio i njegov invaliditet. Kako je mogao završiti u zatvoru bez posebne skrbi, gdje je doživio stresove i traume koji su ga odveli u smrt?

Netko se može tješiti pravedništvom, no ovo je smrt i ovo je ubojstvo. Ubili ste tog mladića, vi državni pravednici. Jednako tako ubijate svaku mogućnost da ti mladi žive neki svoj grad anđela. Zatvarate, uništavate i ubijate sve što ne razumijete, ali zato razumijete biti na nekoj listi i uvaliti se u pravedništvo, kojem vam je i plaćeno.

U zemlji u kojoj je ozakonjen svakakav zločin, ne njeguje se poseban život.

Jako sam tužan i svi moramo biti iznimno tužni jer smo izgubili mladića sa srcem djeteta. To već sutra može biti i naš sin ili brat.

To jest naš sin i brat.

Primio te Gospodin Kristijane, kad nismo mi. ❤️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here