Podržite mladu mamu i dvije predivne djevojčice

0
850

U današnje vrijeme gotovo da nema čovjeka koji će mišljenjem stati uz život. Međutim, podržati život je najvažnije kada se on dogodi. Nažalost, svjedoci smo niza slučajeva u kojem djeca odmah po rođenju postaju socijalni slučajevi na razini prosjaka. To ružno zvuči, ali to je gola istina. Mi kao društvo imamo i odgovornost i obvezu zaštiti majke i nove živote – i mišlju i djelom!

Prije nekoliko dana zaprimili smo zamolbu za pomoći od mlade samohrane majke koja brine o dvije preslatke blizanke u dobi od 15 mjeseci. Žive od porodiljne naknade koja iznosi 2300 kuna, a troškovi podstanarstva su 1000 kuna mjesečno. S obzirom na otežavajuće obiteljske okolnosti, lišeni su pomoći i doslovce ostavljeni sami sebi.

Naša ekipa posjetila je ovu mladu obitelj i odnijela osnovne higijenske potrepštine i 600 kuna pomoći. Nadamo se da ćemo ovom objavom dotaknuti neka srca i da će se na računu triju hrabrih djevojaka pronaći nešto više financijske pomoći.

Mi ćemo biti uz ovu obitelj i u 2020. godini, te svakog mjeseca pomoći u granicama mogućnosti. Hvala Vam na vrijednim prilozima!

Pomoć možete uplatiti na sljedeći račun:

Nika Blažeković
HR9323400093234102715 (PBZ)

Ukoliko želite donirati robu i higijenske potrepštine, kotanktiraje nas preko obrazca za kontakt. Hvala!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here