Objavljena knjiga”Riječ ljubavi”

0
93

E pa živili! 🥃

Ova knjiga će mi uvijek biti jako posebna. Pisao sam je u zaista zahtjevnim okolnostima, ali te riječi ljubavi su jednostavno htjele vani. Zapravo, prošao sam veliki put od prve do druge knjige. Na ovu gotovo da nisam htio staviti ni svoje ime, za razliku od prve na kojoj je Tata Slaven svugdje ☺️.

“Riječ ljubavi” je jedno putovanje kroz Sveto pismo, gdje sam ja onaj vođeni koji bilježi i nastoji razumjeti neke temeljne riječi ljubavi. Vito je moj vodič, nešto kao Vergilije Danteu u “Božanstvenoj komediji”, samo smo nas dvojica zgodniji od njih 😂.

Ipak, ovo je knjiga o Božjoj ljubavi onako kako je ja razumijem kroz realne slike i iskustva života. Biblijski citati nisu slova na papiru nego vrlo žive slike, konkretne i opipljive. Bog nije mistična sila u životu već suputnik pun ljubavi i milosrđa. ❤️

Ovo je ujedno i prva knjiga mladog nakladnika “Bepovo blago” i uvijek će ostati posebna ☺️. Dostupna po cijeni od 70 kuna, početi će graditi ponovno tamo gdje je čovjek zakazao.

A ja … nastojim nadvladati nametljivu ideju jedne male pobjede protiv opačina nečastivih. Sretan sam što iza mene svakako ostaje jedna duhovna knjiga koja će pričati srcima koliko to bude Božja volja 🙏

Vjera nije laka stvar. Ona se dokazuje u vremenu kad pred sobom imamo tminu, kad uz nas nitko ne svjedoči o Bogu. Tada doista samo vjera održava Boga u našim životima. Vjera nije duhovno odlikovanje, već iskreni vapaj za službom na dobrobit naših bližnjih i cijele naše zajednice. Vjerom se ne povezujemo s drugim vjernicima, već svojim djelima zalazimo u srca, neovisno o njihovoj vjeri.

Tako se i ja nadam da će ova knjiga ući u pokoje srce i tako združiti moje misli o ljubavi s dušama koje trebaju utjehu, razumijevanje, dobrostivost, ili neku drugu iskrenu riječ ljubavi.

Duga je lista ljudi kojima želim zahvaliti i s kojima želim nazdraviti. Prije svega s mojom mamom koja me donijela u život i vratila u život. S mojom sekom koja nije samo korektor moje knjige, već i moje zlato, moje blago. ❤️
Veliko Hvala pripada Vitovoj mami Maji za prijateljstvo i dobrotu! Hvala i tati, kritičaru moje pisane riječi i najboljem živućem aforističaru. Hvala prijateljstvima koja su krčila put ovoj knjizi, posredno i neposredno: Miro, Astrid, Igor, Tomo, Darko, Anita, Ivan. 

Hvala svima koji ste pratili put ove knjige; hvala za riječi ohrabrenja i okrijepe na putu zvanom Grad Anđela 😇

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here