NA POTEZU JE DORH Županijsko državno odvjetništvo zaprimilo kaznenu prijavu protiv četvero osumnjičenika

0
946

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru promptno je potvrdilo primitak kaznene prijave protiv četvero osumnjičenika, koju sam ispunio zbog događaja vezanih uz obnovu dvorca Dioš i neprimjereno javno informiranje s namjerom prikrivanje kaznenih dijela prijevare i protupravne naplate.

U dopisu nadnevka 14. veljače stoji da su kaznenu prijavu protiv I osumnjičenika Saše Šimeka, II osumnjičenice Nataše Ružičke, III osumnjičenika Tomislava Vezmarovića i IV osumnjičenika Zvonimira Rukavine uredno zaprimili i proslijedili na postupanje nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.

Kako je odgovor dostavljen samo nekoliko dana od primitka kaznene prijave, uvjerenja sam da je riječ o žurnom postupanju Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru.

Nakon ove kaznene prijave slijede i drugi pravni postupci čiji pravorijek će nesumnjivo utvrditi odgovornosti pravnih i fizičkih osoba u obnovi dvorca Dioš, kao i motivaciju osumnjičenika za protupravnu naplatu volonterskih radova i prikrivanje iste kroz prijevarno javno istupanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here