Moj Vito, srce junačko

0
336

Puno stvari sam planirao u životu raditi sa svojim sinom. Veselio sam mu se. Razmišljao o tome kako ćemo ići na utakmice, kako ću ga trenirati borilačke sportove. Htio sam da bude bolji čovjek od mene i da mu u tome pomognem.

Ne idemo na utakmice i treniramo neke druge stvari kako bi on pobijedio loše prognoze. Ali o jednom ne trebam razmišljati. On jest već bolji čovjek od mene. Toliko velik da može mijenjati budaletinu poput mene. Nije loše za jednog autističnog dječaka?

Obećao sam mu puno toga. Kao i obično, pretjerao sam s obećanjima. No, ovog puta ih kanim održati po svaku cijenu. Više nikad neću dopustiti da neke moje bitke naštete mom sinu. Graditi ću mjesto na kojem može biti predivno poseban. Voziti ćemo se dugačkim kilometrima i vidjeti ćemo čitav svijet kroz prozora auta ili kampera. Čitav svijet u pokretnim slikama, kako on to najviše voli.

Uvijek ispada da ja za njega nešto posebno radim. Istina je da on nešto posebno radi od mene. Nešto što ja nikad ne bi mogao biti sam od sebe. ❤️

To je moj Vito, srce junačko ❤️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here