Blog Vito

Moj Vito, srce junačko

By on October 16, 2019

Puno stvari sam planirao u životu raditi sa svojim sinom. Veselio sam mu se. Razmišljao o tome kako ćemo ići na utakmice, kako ću ga trenirati borilačke sportove. Htio sam da bude bolji čovjek od mene i da mu u tome pomognem.

Ne idemo na utakmice i treniramo neke druge stvari kako bi on pobijedio loše prognoze. Ali o jednom ne trebam razmišljati. On jest već bolji čovjek od mene. Toliko velik da može mijenjati budaletinu poput mene. Nije loše za jednog autističnog dječaka?

Obećao sam mu puno toga. Kao i obično, pretjerao sam s obećanjima. No, ovog puta ih kanim održati po svaku cijenu. Više nikad neću dopustiti da neke moje bitke naštete mom sinu. Graditi ću mjesto na kojem može biti predivno poseban. Voziti ćemo se dugačkim kilometrima i vidjeti ćemo čitav svijet kroz prozora auta ili kampera. Čitav svijet u pokretnim slikama, kako on to najviše voli.

Uvijek ispada da ja za njega nešto posebno radim. Istina je da on nešto posebno radi od mene. Nešto što ja nikad ne bi mogao biti sam od sebe. ❤️

To je moj Vito, srce junačko ❤️

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Tata Slaven
Grad anđela

"Jer takva je bila poruka koju smo čuli na početku - da volimo jedni druge" (1. Ivanova 3,11)

Facebook stranica
Knjiga RIJEČ LJUBAVI
Veličanstveni Dioš
Dom anđela
Veličanstvena dioška noć
Za male putnike
Grad Anđela – Zadnje objave
Knjiga VIDIM TE
Vitov svijet