Imate kamenje u rukama? Gradite!

0
117

Ne bi se nikad otisnuo na ovaj put da me je bilo strah ove slike. Slike na kojoj sam sam u golemom zdanju u čiju obnovu nitko ne vjeruje.

To što ne koristim medije za svoju obranu i za napad na one koji su izvukli korist lažno se predstavljajući, ne znači da sam kriv. Samo znači da odbijam se ponašati kako društvo diktira, odbijam koristiti medije za obračune! Odbijam u javnost stavljati pojedince, znajući da im to donosi veliku obiteljsku štetu jer medije ne zanima pravda, zanima ih čitanost senzacije, kraljevstvo straha, šok, obrat. Postoje mjesta na kojima pravda treba biti zadovoljena, ali prije svega dolazi Božji zakon ❤️🙏.

Nećemo nikada napraviti promjenu ako se koristimo istim onim alatima koji uništavaju naše društvo. Odbijam koristiti te alate da bi patio netko drugi umjesto mene! Prihvaćam poraz, neka javnost sudi onako kako je pročitala. Ne gradi javnost Grad Anđela već sveta vojska anđela, a ja sam običan čovjek koji joj se klanja. Na meni je da trpim i borim se, ali ne po logici današnjeg svijeta, već po Božjoj 🙏.

Tamo gdje mi nudite oružje za napad na neprijatelja, odbijam ga nositi! Bog mi je oduzeo mržnju i ne mrzim nijednog progonitelja. Neka im svima bude Bog milostiv kad budu pili svoj otrov, a svako se tijelo protivi svojoj izlučevini. Uistinu, nek vam Bog svima oprosti što ste u strahu i u zloći napali prvim oružjem kojeg vam je netko dao. Neka vam Bog oprosti i to što niste htjeli nastaviti gradnju, što osim progona nemate za pokazati nijedno djelo gradnje, neki svoj Grad Anđela!

Društvo se mora promijeniti, dozvati se onoj poruci iz Prve Ivanove poslanice:
“Jer takva je poruka bila u početku – da volimo jedni druge” (1. Iv 3,11)

Ne piše u toj poruci da volimo samo prijatelje ili odabrane; piše da volimo jedni druge. Da volimo i one koji zlo rade jer naša ljubav im je prilika za spasenje ❤️

Zašto se ne borim, pitaju me? Za naklonost javnosti se ne borim, to je točno. Dvije i pol godine sam svaki dan pisao o svom radu. Gomile tekstova imam iza sebe, uživo emisije, djela koja ne treba spominjati. Ne trebam se boriti za one koji su zaboravili, jednako tako će zaboraviti i zlo. Trebam se samo boriti za jednu skupinu – a to su najmanji među nama. Dok se borim za njih, Gospodin je na mojoj strani. Na meni je da izdržim i da se klonim đavolskih podvala. Jednako kako je kušao Isusa u pustinji, tako i kuša danas mene, nudeći mi da istinom prokažem “volontere”. Ne, radije ću trpiti i čekati da se ispovjede i da si očiste srce! ❤️

Božjom milošću nastavak obnove dvorca Dioš nije nikad bio u pitanju. Pitanja su postavili oni koje ne zanimaju odgovore. A da ne bi samo uopćeno pričao, mogu reći da je izrada projektne dokumentacije u tijeku, uz pomoć Ministarstva kulture i uz stručan doprinos Hrvatskog restauratorskog zavoda. Toliko mogu reći, a da ne utječem na rad drugih službi.

Jedini težak dio ovog progona je bio onaj u kojem se društvo obrušava na mog sina. Zamislite, toliko je važno da sve što radim nestane, da se obrušavaju na bespomoćno dijete. Međutim, puno puta sam istaknuo da Gospodin štiti mog sina puno bolje nego što ja kao griješni otac to mogu; stoga i tu vjerujem u bolje dane i za svog sina.

Grad Anđela nije vizija nego moj život. Budite spremni uzeti mi cijeli život, jer dok je jednog daha disat će Grad Anđela. ❤️

Lipi moji, imate kamenje u rukama? Gradite! ❤️😇

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here